Struiken snoeien in oktober

Struiken snoeien in oktober? Laat Allgroen B.V. u helpen! Het meeste groenonderhoud vindt plaats op grond van bestekken en contracten. Wilt u als particulier uw struiken laten snoeien aan het begin van de herfst? Vanzelfsprekend helpen wij u hier graag bij.

Het voordeel van struiken snoeien in oktober is dat wij alle dode en uitgebloeide onderdelen kunnen verwijderen voordat de koude wintermaanden beginnen. Voordat we starten kijken we eerst even of uw struik wel in deze maand gesnoeid kan worden! Hier geven we u graag advies over.

Welke struiken laat ik snoeien in de herfst?

Per plant kan de periode waarin gesnoeid moet worden aanzienlijk verschillen. Er is dus niet 1 specifieke periode waarin u al uw groen onder handen kunt nemen. U kunt wel aanhouden dat de struiken en heesters gesnoeid moeten worden direct na de bloeiperiode. Dit, om de dode bloemen te verwijderen.

Struiken snoeien in oktober
Struiken snoeien in oktober

Gekwalificeerde ETW’er

Naast het onderhouden van heesters en struiken heeft Allgroen B.V. ook een boomverzorger in dienst die u kan helpen bij het onderhouden van tuinen, parken & bossen. Goed om te benoemen is dat we grote en kleine klussen voor u uit handen kunnen nemen. Regulier of specialistisch; wij zijn uw partner bij uitstek. Het onderhoud wordt altijd uitgevoerd door een gekwalificeerde ETW’er.

Groen, grond en infra

Allgroen B.V. is van alle markten thuis. Wij helpen u bijvoorbeeld bij de aanleg van een bedrijfstuin, het verbeteren van de grondkwaliteit en het snoeien van heesters en struiken voor gemeenten en particulieren. Jaarlijks voeren we zo’n 500 projecten uit in de regio Zuid-Holland voor verschillende zakelijke- en particuliere opdrachtgevers.

Meer informatie ontvangen

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze dienstverlening? Stel uw vraag via het onderstaande formulier. Ook kunt u al onze projecten volgen via de website of via social media. We houden u graag op de hoogte! Tot snel!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.