Aanleg park

De mogelijkheden voor groenaanleg aan het onderzoeken? Voor aanleg park bent u bij Allgroen bv aan het juiste adres. Wij nemen de hele renovatie voor u uit handen. Van het opstellen van een gedegen ontwerp tot aan grootschalig onderhoud. Allgroen bv helpt u bij de realisatie van een prettig toegankelijk park in uw gemeente. Wenst u eens een oriënterend gesprek met een van onze medewerkers? Vraag het gesprek aan op de contactpagina op onze website.

Liever meteen meer te weten komen over de prijzen voor aanleg park? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons op via de website. U ontvangt het kostenoverzicht dan gewoon via de e-mail.

Park ontwerp inclusief beplantingsplan

In het ontwerp dat u van ons ontvangt stellen wij ook altijd een beplantingsplan op. Hierin staat vermeld welke planten, – bomen- en struiksoorten wij zullen aanleggen. Daarbij letten wij o.a. op de huidige bodemkwaliteit, lichtinval en het groeigedrag. Ook reserveren we voldoende tussenruimte tussen de planten en bomen, zodat deze niet onverwachts te weinig licht ontvangen. In het ontwerp is uw inspraak zeer wenselijk.

Heeft u specifieke wensen voor het park? Bijvoorbeeld omdat u wenst dat een aantal bomen of planten behouden blijven? Het is mogelijk om deze opnieuw te laten terugkeren in het nieuwe ontwerp. Ook het regelen van een nieuwe standplaats is mogelijk. Allgroen bv beschikt over machines die het mogelijk maken om bomen in z’n geheel te verplaatsen.

Naast de beplanting realiseren we ook de aankleding van het park. Denk hierbij aan het straatwerk, looppaden, verlichting, bankjes, prullenbakken en speelonderdelen. Maar ook de verbetering van de bodemkwaliteit, aanleg van een goed drainagesysteem (tegen overtollig water), leidingen, rioleringen en verlichtingskabels zijn aan te leggen of uit te voeren door Allgroen bv. Het is ook mogelijk om een sloot of vijver aan te laten leggen.

Aanleg park: ik wil meer te weten komen

Wilt u bij ons meer te weten komen over aanleg en renovatie van een park? Groot groenvoorziening is bij Allgroen bv op te vragen via de website. Vul hiervoor dit formulier in en ontdek alle informatie over aanleg park.