Bemesten na verticuteren

Bemesten na verticuteren is vaak nodig om uw gazon in goede conditie te houden. Het tijdsbestek waarin dat gedaan moet worden is afhankelijk van de kwaliteit van uw gazon. Onze hoveniers adviseren u graag over de juiste timing van het bemesten. Ook de verticuteerwerkzaamheden nemen onze specialistische mensen graag van u over. Zo hoeft u uw handen niet meer vies te maken en bespaart u een hoop tijd en moeite.

De hoveniers van Allgroen bv komen met veel plezier bij u langs in Zuid-Holland. Laat u vooral adviseren over de mogelijkheden van groenonderhoud in uw situatie. En vul dit formulier in voor meer informatie over onze prijsvoering en mogelijkheden.

Gecertificeerd voor u aan de slag

Allgroen bv is een gecertificeerd groen, grond en infrabedrijf die sinds 1982 actief is in de groensector. Veel gemeentes, waterschappen, aannemers, woningbouwverenigingen, zorginstellingen en particulieren schakelen ons in voor deskundig onderhoud. Niet alleen voor tuinen, maar ook plantsoenen, (stads)parken, natuurgebieden, in woonwijken, langs wegen en het spoor en bij de laanbeplanting.

Met een deskundige uitvoerder aan uw zijde weet u in alle gevallen in hoeverre onderhoud in uw situatie nodig is. Laat u bij vragen dan ook altijd eerst goed adviseren! Een persoonlijk advies opvragen, kan gewoon via de website via dit contactformulier. Ook kunt u bellen met 078 – 61 62 837.

Allgroen bv beschikt over een ISO-9001 en VCA certificering en heeft bovendien in 2020 het CO2-Bewustheidscertificaat mogen ontvangen. Daarmee zetten wij ons actief in om CO2-reductie bij de uitvoering van onze werkzaamheden te verminderen en in de sector bespreekbaar te maken.

Bemesten na verticuteren: werkzaamheden nu aanvragen

Vraag nu meer informatie op over ‘bemesten na verticuteren’ en of dat in uw situatie een goed idee is. Onze hoveniers beschikken over diepgaande kennis van groenonderhoud en weten precies wat uw gazon nodig heeft. Vul dit formulier in voor meer informatie.

En ontvang binnen enkele werkdagen meer inzicht in onze prijzen en mogelijkheden.