Gemeente groen

Als gemeente op zoek naar groen werk? Groenvoorziening is belangrijk om de openbare ruimte veilig én verzorgd te houden. Wij nemen bijvoorbeeld alle snoeiwerkzaamheden voor u uit handen. Ook verzorgen wij uw bomen, grassen, struiken en waterpartijen. Liever een groot groen gebied laten renoveren? Wij maken een passend ontwerp en verzorgen de hele aanleg. Met ons onderhoudscontract weet u bovendien zeker dat het gebied er het hele jaar netjes bijligt. Wenst u dit als gemeente ook? Kom dan eens in contact met Allgroen bv: uw partner voor een duurzame, groene buitenruimte!

Groenvoorziening is al meer dan 37 jaar onze belangrijkste dienstverlening. Voor boomverzorging, aanleg groot groen, tuinaanleg -particulier of zakelijk- en onkruidbestrijding bent u bij ons aan het juiste adres. Kijk voor meer informatie op onze website en kom in contact.

Gemeente groen: op zoek naar de juiste partner voor groenvoorziening?

Bij Allgroen bv weten wij als geen ander wat er allemaal komt kijken bij de aanleg van groen. We helpen u verder bij de calculaties, ontwerp, project uitvoering, nazorg en onderhoud. Hierbij wordt u als opdrachtgever volledig ontzorgt. Dankzij ons interne planningssysteem, werken we zeer flexibel. Ook bij een noodsituatie, zoals een ongevallen boom door stormschade, zijn we altijd bereikbaar en direct inzetbaar. Dat maakt het inschakelen van onze dienstverlening wel zo prettig.

Allgroen bv is een veelzijdig bedrijf met specialismen in de groot groenvoorziening, grondverzet, infrawerk en machineverhuur. Met een hecht team van meer dan 45 medewerkers zetten wij ons dagelijks in voor allerlei gemeentes in Zuid-Holland.

Gemeente groen: direct in contact komen

Wenst u eens een kennismakingsgesprek met één van onze ervaren medewerkers of uitvoerders? We komen graag met u in contact voor wanneer u op zoek bent naar ‘gemeente groen’. Vul hiervoor dit formulier in en geef uw opdracht aan ons door. We bieden u een aantrekkelijk tarief, vriendelijke service en hoogwaardig resultaat. Dat mag u immers verwachten van een professioneel groen, grond en infra bedrijf!