Graskanten maaien

Hebben de graskanten op een terrein of openbaar gebied dat u beheert onderhoud nodig? Voor graskanten maaien is Allgroen bv uw betrouwbare partner. Wij realiseren alles op het gebied van groenaanleg én groenonderhoud. Ook voor het zorgvuldig maaien van slootkanten of wegbermen, rekent u op de goede service van Allgroen bv. Schakel ons in wanneer het gras toe is aan een knipbeurt in de regio van Zuid-Holland. Naast het onderhouden van grasvelden, laanbeplanting en taluds, zijn wij ook in te schakelen voor diverse grondwerkzaamheden, aanplantingswerkzaamheden, boomverzorging, sloten onderhoud en gebiedsinrichting.

Laat u daarom op het gebied van groenvoorziening deskundig adviseren door een medewerker van Allgroen bv wanneer u interesse heeft in één van onze andere diensten. Liever meteen uw opdracht voor ‘graskanten maaien’ aan ons doorgeven?

Vul dan dit formulier in op de website van Allgroen bv om meer informatie op te vragen over onze werkwijze en onze prijzen.

Laat uw buitenruimte professioneel verzorgen

Niets is fijner dan een buitenruimte die uitnodigend is en bovendien gezond is. Daarom is regelmatig onderhoud nodig. We adviseren onze klanten om minimaal 2 keer per jaar groot groenonderhoud door ons uit te laten voeren. Nog beter is het om dit ieder kwartaal te doen. Voor het maaien van graskanten en sloten onderhoud is regelmatig onderhoud ook wenselijk. Het gras kan gaan overwoekeren en uw sloten of wegen kunnen gevaarlijk worden voor de biodiversiteit en toegankelijkheid voor mensen of wilde dieren.

Allgroen bv heeft een eigen machinepark met maaimachines, diverse handgereedschappen en een sloepboot. Onze hoveniers voeren de snoei,- maai,- en onderhoudswerkzaamheden snel en gecoördineerd uit. U mag altijd een professionele dienstverlening van ons verwachten met een hoogwaardig resultaat. Daarvoor beschikken we immers over de volgende certificeringen: ISO-9001, VCA en de CO2-Bewustzijncertificering.

Graskanten maaien

Uw opdracht voor graskanten maaien meteen aan ons doorgeven? Vul dit formulier in en de calculatie-afdeling van Allgroen bv start meteen met het doorberekenen van de prijs. Na uw akkoord op de beoogde werkzaamheden en de digitale offerte, plannen we in overleg met u, een datum in voor de onderhoudswerkzaamheden. Bij vragen kunt u bovendien altijd terecht bij een vaste contactpersoon. Zo is uw buitenterrein snel weer toegankelijk voor bezoekers.