Grasland maaien

Wilt u een grasland maaien? De competente hoveniers van Allgroen bv staan voor u klaar in heel Zuid-Holland. Maaiwerkzaamheden zijn belangrijk om periodiek uit te voeren om de kwaliteit van uw grasland in stand te houden. Ook kan gras snel overwoekeren en een gevaar vormen voor aangrenzende sloten, voetpaden of wegen. Houd daarom de conditie van uw grasland op peil en zorg voor consistent onderhoud. Wanneer u het onderhoud zelf niet kan of wil uitvoeren, helpen de hoveniers van Allgroen bv u met veel plezier verder.

Bij ons geniet u altijd van een aantrekkelijk tarief voor onderhoudswerkzaamheden. Wij werken middels vaste onderhoudsafspraken. Deze worden in overleg met u opgesteld. Wilt u ook gebruik maken van een onderhoudscontract van Allgroen bv? Kom dan voor meer informatie met ons in contact via de website van Allgroen bv.

Info & Prijzen

Grasland maaien: de werkzaamheden op een rij gezet

Bij grasland maaien is het belangrijk om de werkzaamheden zeer nauwkeurig uit te voeren. Daarvoor werken we soms handmatig én soms machinaal. We kijken per situatie wat de beste oplossing is. Ook de grootschaligheid van uw grasland speelt daarin in de rol. Naast de maaiwerkzaamheden is het ook aan te bevelen om de grond ook de nodige aandacht te geven.

Wij kunnen uw terrein verticuteren, onkruidvrij maken, schoonspuiten, bemesten en/of behandelen. Ontdek meer over de mogelijkheden van groenvoorziening bij Allgroen bv.

Nu meer informatie opvragen over onderhoud bij Allgroen bv

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw perceel? Allgroen bv beschikt over een groot machinepark in Dordrecht met dagelijkse toegang tot meer dan 50 specialistische machines. Ons team bestaat naast hoveniers ook uit grondwerkers, stratenmakers, boomverzorgers, machinisten, planners, calculatoren en uitvoerders. Zo zijn wij in staat om al het onderhoud in goede banen te leiden en deskundig uit te voeren.

Wenst u dat ook? Geef uw verzoek tot maaiwerkzaamheden en/of verder onderhoud dan aan ons door via de website. Wij komen na uw aanvraag dan zo spoedig mogelijk met u in contact.

Informatie & Prijzen
Groen
Grond
Infra
Machineverhuur