Groen onderhoud

Groen onderhoud is voor u van belang om uw terrein het hele jaar door netjes te houden. Snel groeiend onkruid, vervelende losse bladeren en hoge grassprieten worden volgens afspraak verwijderd. Daarnaast worden snoeiwerkzaamheden van bijvoorbeeld uw (beuken)hagen, wegbermen en bomen ook door ons uitgevoerd. Bij de snoeiwerkzaamheden heeft u de keuze uit handmatig snoeien en machinaal snoeien. Deze laatstgenoemde optie is zeer effectief bij grotere percelen of terreinen. En neemt u veel werk uit handen.

Onderhoud is één van de meest gekozen diensten van Allgroen bv. Anders gezegd zijn gemeentes, bedrijven, woningbouwcorporaties en particulieren gebaat bij een mooi verzorgde groene omgeving. Met zorgvuldig onderhoud maakt u dit mogelijk.

Wilt u nog meer weten over onze dienst groen? Kijk gewoon eens op onze website of vul dit formulier in voor een prijsopgave op maat.

Allgroen bv. Uw duurzame groenpartner

In het bedrijf wordt volop geïnvesteerd om de effecten op het milieu terug te dringen. Zo zijn we de eerste organisatie in de Drechtsteden met een hybride autolaadkraan vrachtwagen.

Daarnaast investeren we continue in energiezuinig gereedschappen en veilige kleding. En kopen we alleen machines is die stank, geluidsoverlast en de CO2-uitstoot verminderen. Daarbij zijn we bovendien overgestapt naar een andere brandstof: GTL-Fuel, welke omschreven wordt als een ecologische afbreekbare brandstof die de plaatselijke emissies verminderd.

Zo hopen we de negatieve gevolgen van onze dagelijkse werkzaamheden tegen te gaan en vormen we uw duurzame partner in de groene buitenruimte.

Groen onderhoud. Bij u thuis of op openbare plekken?

Ook bij petrochemische bedrijven -waar steeds strengere eisen gelden omtrent de veiligheid- zijn we dagelijks aan het werk.

Heeft u toch nog andere speciale wensen omtrent groenvoorziening? Bijvoorbeeld omdat u een deel opnieuw wilt aanleggen, renoveren of aanpassen? Dan helpen onze specialisten u met veel plezier verder. Duidelijke calculaties, heldere werkomschrijvingen en een overzichtelijk ontwerp, zijn een aantal aspecten die wij voor u mogelijk maken. Dat is de kracht van ons bedrijf.

Kortom, voor al uw groen, grond en infrawerk, bent u bij Allgroen bv aan het juiste adres. Vraag daarom vandaag nog naar de mogelijkheden en plan uw afspraak met één van onze medewerkers voor een advies op maat.