Groene aanbestedingen

Zoekt u naar deelnemers bij groene aanbestedingen? Allgroen bv is een professioneel groen, grond en infrabedrijf uit Zuid-Holland. Wij voeren kleinschalige en grootschalige projecten uit in de groene buitenruimte.

Van het aanleggen van nieuw leidingwerk tot aan het vervangen van riolering. Ook het bestraten van wegen, wandel- en fietspaden, plantsoenen tot volledige parkeerplaatsen voeren wij uit. Daarbij is grondwerk natuurlijk essentieel. Denkt u aan het aanleveren, vervoeren, afgraven en egaliseren van grond.

Ook het weer ‘gezond’ maken van grond valt onder onze mogelijkheden.

Tot slot is Allgroen bv graag uw groenpartner. Van het deskundig uitdeken en aanplanten van allerlei soorten beplanting in de openbare ruimte, tot effectief onkruidbeheer. Allgroen bv heeft een veelzijdige dienstverlening klaar staan om u optimaal te begeleiden.

Wilt u daar ook gebruik van maken? Laat dan snel de kosten doorrekenen en vul dit formulier in op de website van Allgroen bv.

Uw duurzame groenpartner!

Veel van ons werk is afkomstig van groene aanbestedingen. Daarom zijn veel van onze medewerkers dagelijks aan het werk in de provincie Zuid-Holland. Wellicht bent u ze al eens tegengekomen.

Omdat we met een groot team van meer dan 45 medewerkers werken, die dagelijks meer dan 50 machines gebruiken, vinden wij investeren in het verlagen van de ecologische footprint erg belangrijk. Daarvoor hebben wij de stappen van de CO2-Prestatieladder voltooid en zijn we niveau 4 gecertificeerd. Daarnaast hebben we onze managementsystemen getoetst in het kader van de ISO-9001 certificering en de certificering bemachtigd.

Zo dragen wij ieder jaar bij aan meer bewustwording in de sector. En verminderen we tegelijkertijd onze uitstoot en energieverbruik. Allgroen bv vormt op deze manier een duurzame partner voor uw project in de buitenruimte.

Gratis offerte opvragen bij Allgroen bv

Wanneer u de kosten van uw project inzichtelijk wil laten maken, helpt Allgroen bv u graag verder. Wij krijgen veel werk uit groene aanbestedingen, maar onze klanten weten ons ook via onze contactgegevens snel te vinden.

Naast onze zakelijke klanten – waaronder woningcorporaties, gemeentes, ingenieursbureaus, bedrijven en scholen – helpen we ook particulieren met groen, grond en infrawerk.

Wanneer u dus nieuwsgierig bent naar de totale kosten voor uw project, aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Dat doet u o.a. door dit formulier op de website in te vullen of ga meteen door naar deze pagina om onze contactgegevens in te zien.