Groenonderhoud scholen

Groenonderhoud scholen is zeer belangrijk. Wanneer het om kinderen gaat, dan staan veiligheid voorop. Om een optimale veiligheid van de buitenruimte te kunnen garanderen, is er goed en regelmatig groenonderhoud bij scholen nodig. Als schooldirectie wilt u uiteraard dat de kinderen kunnen spelen in een mooie, schone en veilige omgeving.

U kunt het groenonderhoud dan uitbesteden aan een professionele onderneming. U bent van harte welkom bij Allgroen bv! Wij hebben een ruime ervaring in het verzorgen van groenonderhoud. Meer ontdekken? Bijvoorbeeld over onze prijsvoering? Vul ons online informatieformulier in.

Groenonderhoud scholen. Voor een optimaal leef- en werkklimaat

Groenonderhoud op basisscholen, middelbaar onderwijs of voortgezet onderwijs. Wij voeren allerlei groenwerkzaamheden uit op en rondom scholen. Denk bijvoorbeeld aan vijveronderhoud, maai-werkzaamheden, het snoeien en verzorgen van bomen, gazononderhoud, snoeien van bosjes en struiken. Maar ook het onderhouden van uw straatwerk, repareren van kapotte leidingen, parkeervakken of verlichting.

Maar denkt u ook aan het herstellen of repareren van speeltoestellen. Voorafgaande aan de reparatie is het mogelijk om uw speeltoestellen door ons te laten inspecteren. Daar hebben wij namelijk getrainde spelen-2 inspecteurs voor in dienst.

Alle werkzaamheden in, op en rondom uw school pakken wij op professionele wijze op. U mag als opdrachtgever daarbij altijd een kwalitatief hoogwaardig resultaat verwachten. Geniet ook van een complete en vriendelijke service bij de uitvoering van uw specifieke groenklus. Wij bieden u namelijk een aantrekkelijk tarief en een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. En dat is natuurlijk mooi meegenomen.

Offerte binnen 1 week voor groenonderhoud scholen

Groenonderhoud hoort voor scholen een vaste prik in de agenda te zijn, om de buitenomgeving veilig en mooi te houden voor de spelende kinderen. Helaas is er lang niet altijd de tijd en ruimte voor goed groenonderhoud scholen. Wij nemen deze zorg graag uit handen.

Wilt u kortom meer weten of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? Bel dan naar 078 – 616 28 37, mail naar info@allgroenbv.nl of bezoek ons aan de Sikkelstraat 28 in Dordrecht. Wij zijn u graag van dienst.

Wist u tevens dat wij ook uw speeltoestellen kunnen inspecteren en repareren? Kijk voor meer informatie over deze dienst bij: inspectie speelvoorziening.