Groenonderhoud zorginstellingen

Goed groenonderhoud bij zorginstellingen is van groot belang. De bewoners van de betreffende instelling zijn vaak blij wanneer zij even kunnen genieten in de buitenlucht. Dan is het wel zo prettig als dit kan in een mooie en schone omgeving. Daarom is het belangrijk te zorgen voor goed groenonderhoud. Echter, de zorginstellingen hebben het tegenwoordig al druk genoeg en er is eigenlijk geen ruimte om zelf te zorgen voor het groenonderhoud. U kunt het werk dan uitbesteden aan Allgroen bv.

Wilt u meer ontdekken over onze dienst groenonderhoud zorginstellingen? Dan kunt u extra informatie aanvragen via onze website. Liever direct inzicht in de kosten? Vul dan ons online formulier in voor een prijsopgave op maat.

Wij verzorgen het groenonderhoud bij diverse zorginstellingen

Als professionele hoveniersonderneming kunnen wij het uw groenonderhoud uitstekend verzorgen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een goede, mooie en rustgevende buitenruimte is en zorgen dan ook graag voor optimaal groenonderhoud. Wanneer er nog geen mooi aangelegde buitenruimte is, dan kunnen wij u hierin van dienst zijn door een ontwerp te maken en een mooie tuin aan te leggen. Dit doen wij in overleg met u en op basis van uw wensen en eisen. Heeft u wel een buitenruimte, dan is onderhoud van groot belang om deze mooi en gezond te houden. Wij verzorgen uw buitenruimte tegen een aantrekkelijk tarief.

Contact opnemen voor ‘groenonderhoud zorginstellingen

Wij voeren groenonderhoud zorginstellingen met veel plezier voor u uit, op kwalitatief hoogwaardige wijze. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar 078 – 616 28 37, te mailen naar info@allgroenbv.nl of door ons informatieaanvraagformulier in te vullen. Tevens kunt u ons bezoeken aan de Sikkelstraat 28 in Dordrecht.