Groenvoorziener

Als groenvoorziener helpen we u bij het uitvoeren en aanplanten van openbaar groen. Dat kan bijvoorbeeld in een stadspark zijn, maar ook langs de openbare weg, in woonwijken of langs het spoor. We maken onder andere gebruik van vaste beplantingssoorten die de onderhoudskosten voor u als opdrachtgever laag houden. Zo kan uw perceel nog vele jaren mee!

Allgroen bv is een groenvoorziener in hart en nieren. Onze belangrijkste dienst is dan ook groot groenvoorziening. Niet alleen voor grote zakelijke aanbieders zoals gemeentes, woningbouwverenigingen en bedrijven, maar juist ook voor kleine partijen zoals scholen, zorginstellingen en particulieren. Wenst u eens een oriënterend gesprek met een medewerker van Allgroen bv? Kom dan in contact met ons veelzijdige bedrijf en laat u adviseren over alle trends omtrent groen, grond en infra.

Info & Prijzen

Geniet van een op maat samengesteld beplantingsplan!

Groen langs sloten, wegbermen, in woonwijken, op plantsoenen en in stadsparken. Weelderig groen, sierbeplanting, kleine en grote bomen, vijver- en slootplanten, grassen en gazons. Wij hebben de kennis in huis om het gewenste groen aan te leggen, te verzorgen, af te voeren of te onderhouden. Ook doen we u graag een voorstel met een uitgebreid beplantingsplan, waarin alle specificaties per plant- en boomsoort in terug te vinden is.

Naast groenvoorziening, schakelt u ons in voor het afvoeren van grond, bouw klaar maken van het perceel, uitgraven van sloten en bestratingswerk. Voor de aanleg van rioleringsbuizen, leidingwerk en complexe netwerken zijn we eveneens beschikbaar. Zo bent u van alle gemakken voorzien én heeft u slechts 1 aanspreekpunt. Dat werkt wel zo makkelijk.

Groenvoorziener: ik wil een groenvoorziener inzetten

Een van onze groenvoorzieners inzetten voor uw project? Dat kan! Voor het onderhouden, opnieuw aanleggen of verzorgen van uw planten en bomen, helpen wij u snel op weg. Onze hoveniers zijn zeer gekwalificeerd en beschikken over uitgebreide plantenkennis. Ook werken zij zeer nauwkeurig met kleine en grote machines. Vraag via deze weg een offerte op voor het inschakelen van de groenvoorziener Allgroen bv. Of kom in contact via de website.

Informatie & Prijzen
Groen
Grond
Infra
Machineverhuur