Onderhoud bedrijventerrein

Onderhoud bedrijventerrein, en al het groen dat zich daar bevindt, is zeer belangrijk. Uw terrein hoort immers bij uw onderneming en u wilt een zekere professionaliteit en kwaliteit uitstralen. Goed onderhoud van het bedrijventerrein hoort dan ook een vaste prik in de agenda te zijn. Toch is dit in de meeste gevallen niet de situatie. Ondernemerschap is tegenwoordig belangrijker dan ooit en u heeft al uw tijd nodig om uw onderneming goed draaiende te houden. Het onderhoud van het bedrijventerrein schiet er dan al snel bij in. Kies dan voor Allgroen bv!

Onderhoud bedrijventerrein uitbesteden aan Allgroen bv 

Wanneer u zelf het onderhoud van uw bedrijventerrein niet kunt uitvoeren, dan is het een zeer goede optie om het onderhoud uit te besteden aan een professioneel bedrijf. Allgroen bv kan u hier uitstekend bij van dienst zijn.

Wij kunnen het onderhoud van uw bedrijventerrein namelijk precies uitvoeren zoals u het wilt. Wij werken bijvoorbeeld op basis van uw wensen en eisen, en zorgen voor een kwalitatief hoogwaardig resultaat dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Tijdens het onderhoud voeren we diverse werkzaamheden uit. Denkt u bijvoorbeeld aan snoeiwerkzaamheden, het verwijderen van dode takken, planten en onkruid. We ruimen gevallen bladeren op, verzorgen uw struiken en planten. En zorgen ervoor dat kapotte onderdelen weer worden vervangen of gerepareerd.

Heeft u een bedrijf waarbij u vaak gasten ontvangt? Dan is het mogelijk om eens in de zoveel tijd de plantenborders opnieuw aan te kleden met leuke groene herfstplanten en/ of voorjaarsbloemen. Zo staat uw bedrijventerrein namelijk het hele jaar in bloei.

Contact opnemen voor ‘onderhoud bedrijventerrein’

Op onze website vindt u meer informatie over onze diensten, kwaliteiten en mogelijkheden, onder meer ook betreffende onderhoud bedrijventerrein. Wij voeren het onderhoud uit tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

U kunt hiervoor uiteraard een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij zenden u dan binnen 1 week een persoonlijke offerte naar u toe voor uw groenproject. Vul bij interesse gerust ons informatieaanvraagformulier in.

Voor meer informatie, advies of een offerteaanvraag kunt u vrijblijvend bellen naar 078 – 616 28 37, mailen naar info@allgroenbv.nl. U vindt ons aan de Sikkelstraat 28 in Dordrecht.