Onderhoud grasveld

Onderhoud grasveld uit laten voeren aan een professionele partij? Allgroen bv is een gedegen groen, grond en infrabedrijf uit Dordrecht. Met ons ISO-9001, VCA en CO2-Bewustheidscertifaat weet u bovendien dat het werk zorgvuldig wordt uitgevoerd. Bij het grootschalig onderhouden van één of meerdere grasvelden, rekent u op de hulp van Allgroen bv. Bij ons geniet u daarbij van duidelijke onderhoudsafspraken. Bijvoorbeeld voor ieder kwartaal, halfjaarlijks onderhoud of maar één keer in het jaar.

Wat uw wensen en behoeftes ook zijn met betrekking tot het onderhoud van uw grasveld, Allgroen bv helpt u graag verder. Laat hier uw gegevens achter om binnen enkele werkdagen meer te weten te komen over het onderhoud van uw terrein.

Info & Prijzen

Voor groen, grond en infrawerkzaamheden

Allgroen bv is actief in heel Zuid-Holland. Van Schiedam tot aan Dordrecht. Met een professioneel machinepark in Dordrecht, beschikken wij over meer dan 50 specialistische machines. Denk bijvoorbeeld aan vrachtwagens, shovels, graafmachines, verticuteermachines en elektrische handgereedschappen. Dat hebben onze hoveniers, boomverzorgers, stratenmakers, machinisten, uitvoerders en chauffeurs nodig om grootschalig onderhoud in de openbare ruimte uit te kunnen voeren. Ook bij u op het terrein!

Het voordeel van een eigen machinepark is dat we geen externe machines hoeven in te huren (tenzij er hele specialistische machines nodig zijn die wij niet in huis hebben). Daardoor houden we de kosten voor het onderhoud laag.

Onderhoud is middels vaste afspraken bij ons mogelijk. Denkt u bijvoorbeeld aan jaarlijks, halfjaarlijks of onderhoud per seizoen? Uw behoefte(s) en wensen staan centraal bij het laten uitvoeren van onderhoud aan uw terrein door Allgroen bv.

Vrijblijvende prijsopgave opvragen bij Allgroen bv

Wilt u een vrijblijvende offerte opvragen bij Allgroen bv? Ons groen, grond en infrabedrijf helpt u bij het uitrekenen van de kosten voor arbeid, machines en materialen. Laat uw gegevens achter via dit formulier én wij sturen u binnen enkele werkdagen een offerte toe via de e-mail.

Informatie & Prijzen
Groen
Grond
Infra
Machineverhuur