Onderhoud groen

Zoekt u een deskundige uitvoerden voor onderhoud groen? De vakmensen van Allgroen bv helpen u met veel plezier verder. Wij voeren sinds 1982 groenonderhoud uit voor bedrijven, woningbouwverenigingen, aannemers, waterschappen, scholen, zorginstellingen en gemeenten. Uiteraard kunnen we ook het groen bij u thuis onderhouden. We bieden daarvoor diverse onderhoudspakketten aan. Geheel afgestemd op uw wensen.

Wilt u bijvoorbeeld 1-jarig of 2-jarig onderhoud laten uitvoeren aan uw plantsoen, stadspark of (bedrijf)tuin? Wij zijn de juiste partij om te schakelen. U profiteert van een aantrekkelijk tarief, deskundige afwerking en specialistische ondersteuning.

Vraag daarom vandaag nog een passende prijsindicatie aan via onze website.

Ook voor uw speeltoestellen!

Wist u tevens dat wij ook uw speeltoestellen kunnen onderhouden? Bij slijtage, vandalisme of schade kunnen wij de toestellen voor u vervangen of herstellen. Ook woekerende beplanting, hardnekkig onkruid of een andere ondergrond kunnen wij voor u verzorgen. Wij hebben hiervoor een gecertificeerde inspecteur spelen-2 ster in dienst. Onze medewerker mag uw speeltoestellen controleren, risico’s beoordelen en de materialen en ondergronden inspecteren. U ontvangt dan een passend advies met aanbevelingen. De eventuele reparatiewerkzaamheden die uit dat advies volgen, worden door Allgroen bv direct uitgevoerd. Ideaal toch?

Onderhoud uw groen voor een langere levensduur

Niets is zo zonde dan uw gekoesterde planten en bomen te verwaarlozen. Een mooi groengebied zorgt niet alleen voor meer bezoekers, maar ook voor een gezonde uitstraling. Met Allgroen bv kunt u testen op plagen, ziektes en schade aan bomen of beplanting. Wij implementeren de juiste methodes om uw groenbestek gezond te maken. Uiteraard bestrijden we onkruid op een milieuvriendelijke manier. Wilt u uw groenvakken renoveren op opnieuw aanleggen? Onze hoveniers, stratenmakers en boomverzorgers helpen u daarbij.

Onderhoud groen

Laat onderhoud groen eens uitvoeren door Allgroen bv. U profiteert onder andere van onze deskundige werkwijze, aantrekkelijk tarief en flexibele dienstverlening. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw groen? Kom daarvoor met ons in contact en geniet van passend advies.

Bel voor advies of vul ons formulier in voor een prijs op maat.