Onderhoud in de openbare ruimte

Onderhoud in de openbare ruimte laten uitvoeren door een deskundige partij? Allgroen bv is graag uw partner. Wij zorgen niet alleen voor een prettige buitenomgeving, maar geven u ook deskundig advies. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een combinatie van onderhoudsvriendelijke beplanting die minder aandacht nodig. Ook investeren steeds meer opdrachtgevers in een combinatie planten die de biodiversiteit bevorderen. Dat heeft een positief effect op het bodemleven, de insecten en vogels.

Wilt u precies weten welke combinatie planten ideaal is voor u? Of wilt u ons inschakelen voor grondig onderhoud in de openbare ruimte? Kom dan eens in contact met de medewerkers van Allgroen bv. We zullen uw aanvraag dan voorbereiden en nemen persoonlijk contact met u op via de e-mail of telefoon.

Geniet van meer groen, grond- en infra in uw omgeving!

Bij Allgroen bv dragen wij zorg voor onderhoud aan wegbermen, taluds, laanbeplanting, graskanten naast sloten of waterpartijen, stadsparken, bedrijfstuinen en achtertuinen. Ook voor het aanleggen en renoveren van buitenruimtes schakelt u ons in. U ontvangt een doordacht plan van uit te voeren werkzaamheden, een professioneel ontwerp én een deskundig beplantingsplan.

De nazorg die wij daarna aanbieden kan op basis van aanvraag of via een contract. U bepaalt dan grotendeels zelf de frequentie in hoeverre wij bij u langskomen. Wij doen u ook graag een voorstel omtrent de onderhoudswerkzaamheden die nodig zijn om uw terrein netjes en gezond te houden.

Bij het onderhoud verzorgen wij ook alles op het gebied van het bemesten, bekalken (gazons), verticuteren of onkruidvrij maken van het terrein. Ook het laten snoeien van struiken, bomen en bodembedekkers valt onder onze werkzaamheden.

Onderhoud in de openbare ruimte aanvragen

Wilt u nauwkeurig onderhoud in de openbare ruimte aanvragen bij Allgroen bv? We beschikken over een team van meer dan 45 medewerkers waaronder ervaren hoveniers, stratenmakers, grondwerkers, boomverzorgers, machinisten, chauffeurs, planners, calculatoren en nog veel meer!

Dankzij ons gedegen team van specialistische medewerkers en ons uitgebreide machinepark in Dordrecht, zijn we in staat uw project snel en flexibel uit te voeren. Ook bij spoedprojecten. Laat daarom hier uw gegevens achter om in contact te komen met onze medewerkers voor ‘onderhoud in de openbare ruimte.’