Onderhoud openbaar groen

Openbaar groen onderhouden? Grondig onderhoud is nodig om het aangelegde groen verzorgd en gezond te houden. Gevallen bladeren, onkruid tussen de stoeptegels, mos en onkruid worden verwijderd door een deskundige hovenier wanneer u onderhoudt bij Allgroen bv afneemt. Wij verzorgen groenaanleg en groenonderhoud al meer dan 37 jaar voor allerlei opdrachtgevers. Van woningbouwverenigingen tot aan zorginstellingen. Scholen, gemeentes, particulieren en ingenieursbureaus kloppen dagelijks bij ons aan voor groenonderhoud.

Wanneer u op zoek bent naar deskundig onderhoud openbaar groen, is Allgroen bv uw partner. Wij houden de buitenruimte groen en ook nog eens duurzaam. Meer weten? Vraag eens een gratis offerte op of kom snel in contact met een medewerker.

Onderhoud openbaar groen: de mogelijkheden voor u

Wanneer u groenonderhoud bij ons afneemt, sturen wij professionele hoveniers en boomverzorgers naar de juiste plaats toe. Zij voeren alle onderhoudswerkzaamheden uit. Snoeien van bomen en struiken, onkruid verwijderen, gazons of grasvelden bekalken en verticuteren, gevallen blad ruimen en de vijvers of sloten onderhouden. Slotenonderhoud gebeurt eventueel met een maaiboot om ook moeilijk te bereiken plekken te onderhouden.

Ook groene erfafscheidingen zoals heggen en struiken worden door ons gesnoeid. Dat kan met de hand of machinaal plaatsvinden. Allgroen bv beschikt over veel automatisch handgereedschap en eigen machines om het werk te vereenvoudigen. Zo voeren wij het onderhoud snel voor u uit. En dat bespaart u een hoop kosten.

Onderhoud openbaar groen: wat gaat dat kosten?

Natuurlijk zijn de kosten afhankelijk van het gebied en de frequentie van uw aanvraag. Wilt u maandelijks onderhoud? Dan is het totaalbedrag iets hoger dan wanneer u elk seizoen onderhoud wenst. Bij Allgroen bv denken we met u mee over het onderhoud dat voor uw gebied nodig is. Kom hiervoor eens in contact met een medewerker. Weet u echter al precies wat er ongeveer nodig is, maar wilt u snel inzicht in de totale kosten voor onderhoud openbaar groen? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons op.