Openbaar groen

Bent u bijvoorbeeld verantwoordelijk voor een stuk openbaar groen in uw gemeente? Of wellicht op uw bedrijventerrein? En groeit het inmiddels veel te wild? Allgroen bv helpt u bij het onderhouden van groen in de buitenruimte. Wij verzorgen namelijk sinds 1982 de aanleg én onderhoudswerkzaamheden in Zuid-Holland. En voeren dit ook voor u snel en deskundig uit.

Hardnekkig onkruid, wilde planten, vallende bladeren, laaghangende takken. We verzorgen allerlei soorten groen in de omgeving. Zo zullen uw vaste planten, bloemperken en bomen staat er binnenkort weer prachtig bij staan. We sturen in overleg een ervaren hovenier en boomverzorgers op een dag naar keuze naar uw terrein toe. Het is daarentegen mogelijk om middels een onderhoudscontract een langlopende relatie met een vaste hovenier op te starten.

Wenst u dat ook? Kom voor openbaar groen direct met ons in contact.

De aanlegwerkzaamheden: wat zijn de mogelijkheden van Allgroen bv?

We verzorgen alle aanlegwerkzaamheden van openbaar groen. Denk onder andere aan het realiseren of renoveren van (stads)parken, plantsoenen, pleinen, speelplaatsen, bedrijfstuinen of binnentuinen. Maar ook grasvelden, groen in de wijken, laanbeplanting en wegbermen zijn mogelijk. We maken daarvoor een speciaal tuinontwerp, inclusief beplantingsplan, waarin we uitleg geven over de gekozen boom- en plantsoorten.

Heeft u toch nog andere speciale wensen? Bijvoorbeeld omdat de planten de lucht moeten zuiveren? Of wenst u dat uw groenblijvende hagen, de hele winter door groen blijven? Dan adviseren wij u graag over welke plantsoorten bij uw wensen passen.

Kortom, de hele aanleg en het grootschalig onderhoud van openbaar groen is door Allgroen bv mogelijk. We werken niet alleen met een enthousiast team van stratenmakers, boomverzorgers en hoveniers, maar ook met machinisten, uitvoerders, planners en calculators. En nemen al het werk omtrent aanleg en onderhoud voor u uit handen.

Openbaar groen. Ga voor een aantrekkelijk aanbod

Geniet van een aantrekkelijk tarief voor de realisatie van openbaar groen. En kom in contact met een adviseur van Allgroen bv. Bovendien vraagt u op dezelfde wijze eenvoudig een offerte bij ons op. U zit daarentegen nergens aan vast, maar weet wel meteen wat de kosten zijn van uw groen project.