Parkonderhoud

Bent u op zoek naar een bedrijf dat parkonderhoud voor u kan uitvoeren? Allgroen bv is een hoveniersbedrijf met veel kennis en ervaring in groenvoorziening. Wij zijn daarom de geschikte partner om uw park te onderhouden! Dankzij onze verschillende vakmensen met ieder hun eigen expertises, kunnen we elk project in eigen beheer uitvoeren.

Ook met het onderhouden van parken voor gemeentes hebben wij veel ervaring. Of het nu gaat om snoeiwerk, het schoonmaken van sloten, het aanleggen van leidingen of bestraten, u kunt voor alles bij ons terecht. Neem vandaag nog contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Parkonderhoud door Allgroen bv

Wij snappen dat het lastig kan zijn om een goed beeld te krijgen van wat er allemaal moet gebeuren om een park op de juiste manier te onderhouden. Zeker als u hier zelf geen ervaring mee heeft. Juist daarom heeft u Allgroen bv nodig. Dankzij onze jarenlange ervaring in het groenonderhoud zien we precies wat er allemaal noodzakelijk is. Onze vakmensen met ieder hun eigen expertises gaan snel en vakkundig te werk, zodat uw park er altijd netjes uit blijft zien.

Ons vakbekwame personeel heeft veel kennis van de flora- en fauna, plantsoorten, boomverzorging en eventueel straatwerk. Uw project is dan ook in uitstekende handen. Al ons personeel is in het bezit van een geldig diploma en/ of aanvullende certificaten. Veilig werken staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom bezitten al onze medewerkers een VCA-Diploma en voeren zij regelmatig cursussen uit op het gebied van BHV. In het geval van een calamiteit kunnen zij snel ingrijpen.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Bij vragen staan we uiteraard voor u klaar. Neem contact met ons op, ook als u meer informatie nodig heeft over onze mogelijkheden. Weet u al wat u wilt en bent u benieuwd naar de prijs? Dan is een op maat gemaakte offerte een goede optie. Deze kunt u eenvoudig online aanvragen, zodat u direct een beeld krijgt van de kosten.