Planten plan

Een planten plan laten uitwerken door een vakman? Allgroen bv beschikt over vakbekwaam personeel die u helpt bij het uitwerken van een zogeheten beplantingsplan. In een beplantingsplan kijken we welke planten, bodembedekkers, bloemen, grassen en bomen bij de gewenste tuinstijl passen.

Ook onderzoeken we in het bijzonder het groeigedrag, de groeiafstanden, blad- en bloemkleuren, mate van onderhoud, samenhang, voedings- en bodemeisen en de ideale standplaats. Zo maken alle planten in de (openbare) tuin de beste kans!

Wenst u ook een planten plan op te laten stellen door Allgroen bv? We bieden u een aantrekkelijk tarief, eerlijk advies en flexibele dienstverlening. Ook wanneer uw project binnen aanzienlijk tijd moet worden uitgevoerd.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor het laten opstellen van een beplantingsplan én vul dit formulier in op onze website

Gecertificeerd groot groen bedrijf!

Wanneer u zaken doet met Allgroen bv, heeft u een groot groenbedrijf aan uw zijde. We zijn als organisatie namelijk gecertificeerd. Zo beschikken we over een VCA-certificering, waarmee we aantonen dat we een veilige dienstverlening aanbieden én daarnaast over een ISO-9001 certificering. Deze verzekert u als opdrachtgever van een hoogwaardige kwaliteit.

Bovendien doen we er als organisatie alles aan om de CO2-uitstoot van ons bedrijf terug te dringen. Daarvoor hebben we sinds 2020 ook niveau 4 op de CO2-Prestatieladder behaald. Allgroen bv is daarmee uw duurzame partner op het gebied van groen, grond & infrawerk!

Snel een planten plan opvragen

Wenst u ook snel een planten plan op te vragen bij Allgroen bv? Ons groen, grond en infrabedrijf helpt u met veel plezier verder met een deskundig beplantingsplan. Natuurlijk zijn uw wensen daarbij leidraad. Heeft u een aversie van een bepaalde plantsoort? Dan verwerken we deze plantensoorten niet in het uiteindelijke plan.

We geven u eerlijk advies, zodat het planten plan uiteindelijk volledig bij u en/of de gewenste situatie past. Dat is het gemak van het inschakelen van een groot groenbedrijf zoals Allgroen bv.

Kom voor een prijs op maat voor het opstellen van een beplantingsplan met ons in contact via de website. En geef uw verzoek door via dit online formulier. U ontvangt dan binnen enkele werkdagen een vrijblijvende offerte én meer informatie omtrent het opstellen van een planten plan.