Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Realisatie van plantsoen

Wilt u een plantsoen laten renoveren of volledig aanleggen? Straatwerk is een specialistisch vak, waar de nodige kennis en expertise bij komt kijken. Zo is het belangrijk om te letten op symmetrie, een passend legverband, de juiste uitstraling (denk aan klinkers versus gebakken klinkers), weinig of juist veel tussenruimte tussen de stenen, het juiste type ondergrond en tot slot een effectieve afwatering. Wellicht beschikt u zelf niet over deze expertise en bent u op zoek naar een deskundige uitvoerder.

Allgroen bv biedt u deskundig straatwerk aan tegen een aantrekkelijk tarief. We beschikken over een hecht team van meer dan 45 medewerkers, die dagelijks actief zijn in de openbare ruimte. Wenst u eens kennis te maken met Allgroen bv? Kijk dan op onze website en kom in contact met een medewerker door het formulier onderaan de pagina in te vullen.

Plantsoen realisatie

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Plantsoen aanleggen of renoveren: wat zijn mijn opties?

Allgroen bv neemt met veel plezier allerlei soorten straatopdrachten voor u uit handen. Bijvoorbeeld het aanleggen van looppaden, fietspaden, parkeerplaatsen, wandelpaden, terrassen, toegangsbruggen, opritten, plantsoenen en complete (nieuwbouw)wijk bestrating. Veel van ons straatwerk vindt plaatst in de openbare (gemeenschappelijke) ruimtes. Denk aan parken, langs wegen, in woonwijken en nabij winkelcentra. Maar u zult ons werk ook tegenkomen bij bedrijven (bedrijventuinen), industriegebieden, bij huurwoningen van de woningbouwvereniging, op scholen, bij ziekenhuizen en zorginstellingen. Ook is straatwerk uit te voeren bij uw eigen woning. Denk bijvoorbeeld aan opritbestrating, terrasbestrating en voortuin bestrating.

Natuurlijk doen we dit allemaal tegen een aantrekkelijk tarief en met een hoge mate van kwaliteit, zodat u met veel tevredenheid kan terugkijken op het project. Meer ontdekken over de prijs van het aanleggen of renoveren van een plantsoen? Vul dan dit formulier en kom in direct contact met Allgroen bv.

Plantsoen aanleg: wat kost het?

Geïnteresseerd in het aanleggen van een plantsoen? Naast straatwerk helpen wij u met een goed drainagesysteem, verbetering bodemkwaliteit, eventueel aanleg van leidingen of riolering. Ook de inrichting van het plantsoen nemen we uit handen. Ga voor een beplantingsplan en ontdek welke planten en bomen we zullen plaatsen. Ook het meubilair zoals verlichting, hekwerk, bankjes, speeltoestellen, borden en picknicktafels verzorgen we.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Plantsoen realisatie door Allgroen B.V.

Inzicht in de kosten? Vraag via dit formulier vrijblijvend een offerte aan voor het realiseren van een prachtig plantsoen in uw leefomgeving. Wij hopen snel met u in contact te komen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.