Struiken verplaatsen

Wilt u struiken verplaatsen maar heeft u geen idee hoe u dit moet aanpakken? Dan is Allgroen bv de geschikte partij om u verder te helpen! Wij zijn al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in groen, grond en infra werkzaamheden, daarom hebben we inmiddels veel ervaring in het verplaatsen van struiken en bomen. Vooraf doen wij uitgebreid onderzoek naar de struik die verplaatst moet worden. We willen namelijk voorkomen dat de struik de overplaatsing niet overleefd of dat hij bijvoorbeeld ziektes meeneemt en verspreid in op de nieuwe standplaats.

Allgroen bv geeft u graag informatie over het laten verplaatsen van een struik. Via dit formulier kunt u heel eenvoudig een passende offerte aanvragen, welke we binnen een aantal werkdagen toesturen.

Struiken verplaatsen met de specialistische kennis van Allgroen bv

Wij vinden naast kwaliteit en service ook duurzaamheid erg belangrijk. Allgroen bv werkt daarom uitsluitend volgens duurzame stramienen. U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor milieuvriendelijke bestrijdingsmethodes. Onze hete lucht machines bestrijden ongewenst onkruid eenvoudig en snel. Daarnaast letten wij op geluidsoverlast, uitstoot, afval en stank.

Staat de struik op de verkeerde plek, maar wilt u de struik wel gewoon behouden? Verplanten is een duurzame optie bij tuinrenovaties en/of woonwijkrenovaties. Allgroen bv huurt een speciale verplantmachine in om de volwassen struik te verplaatsen. Zo zorgen we er voor dat de verplaatsing snel en vlekkeloos verloopt.

Vraag gemakkelijk een offerte aan voor een struik verplaatsen!

De kosten voor het verplaatsen van de struik zijn natuurlijk sterk afhankelijk van de wensen. Allereerst is het belangrijk om te kijken hoe groot de struik is, waar deze heen moet en wat voor soort struik het is. Aan de hand van deze informatie maken wij een persoonlijke offerte zodat de kosten snel inzichtelijk voor u worden. Via dit formulier kunt u deze eenvoudig aanvragen!