Verticuteren gazon

Zoekt u een partner bij verticuteren gazon? Zoek dan niet verder. Allgroen bv heeft namelijk de juiste vakmensen en machines in huis om het werk voor u uit handen te nemen. Met een veelzijdig machinepark in Dordrecht beschikken we over meer dan 50 specialistische machines, welke enkele daarvan worden gebruikt bij het verticuteren van het gazon en groengebieden. Ook grasvelden en openbare groenstroken worden regelmatig door ons onderhouden.

Wanneer u dus een oplossing zoekt voor het verwijderen van ongewenste plassen op het gazon, het voorkomen van kale plekken en het ophopen van een laag ‘dode grassen en mossen,’ helpen wij u verder.

Verticuteren wordt bij ons in Zuid-Holland altijd uitgevoerd door gediplomeerde hoveniers. Zo houden we de kwaliteit hoog. Ook beschikt onze organisatie over een aantal certificeringen, waaronder de ISO-9001, VCA en de CO2-Bewustheidscertificering. Kom voor meer informatie over verticuteren eens met ons in contact via dit informatieformulier op onze website.

Waarom is verticuteren nodig?

Verticuteren zorgt ervoor dat uw gazon en de grasplantjes niet ‘dichtslibben’. Door de seizoenen heen ontstaat er namelijk steeds een nieuwe laag dode grassen en mossen. Met behulp van een verticuteermachine wordt deze laag verwijderd. Soms worden daarbij ook kleine gaatjes geprikt in het gazon, zodat het water weer beter door kan stromen en de zuurstof in de grond kan. Verticuteren helpt dus om uw gazon weer beter te laten groeien.

Verticuteren gazon uitbesteden aan een expert

U kunt natuurlijk zelf aan de slag met het verticuteren van uw gazon, maar verstandiger is het om dit klusje uit te besteden aan een professionele hovenier. Zij hebben immers kennis van de juiste machines en zorgen voor passende oplossingen bij uw gazon probleem.

Wilt u het verticuteren uitbesteden aan Allgroen bv? Ontdek dan snel de tarieven die wij doorvoeren in Zuid-Holland. En vul daarvoor dit informatieformulier in op de website.