Wegbermen onderhoud

Om uw wegbermen langer te laten meegaan is wegbermen onderhoud regelmatig nodig. Allgroen bv is uw partner op het gebied van ‘wegbermen onderhoud’ in heel Zuid-Holland. Daarvoor beschikken wij over een deskundig team van ervaren hoveniers. Onze hoveniers beschikken over een vakdiploma en aanvullende veiligheidscertificaten. Ook kunnen onze gecertificeerde European Tree Workers en boomverzorgers de bomen in uw wegbermen controleren, inspecteren en verzorgen. Zo bent u van alle gemakken voorzien.

Om de beplanting in de wegbermen mooi en gezond te houden, bieden wij u graag een onderhoudspakket aan van verschillende werkzaamheden. Voor het snoeien, inplanten, vervangen van planten, bemesten, bekalken (van gras) en maaien van beplanting, staan wij voor u klaar.

Plan meteen uw afspraak via de website met een medewerker van Allgroen bv óf ontdek meer informatie over onze prijsvoeringen voor ‘wegbermen onderhoud’.

Uw duurzame partner voor een optimale buitenruimte!

Steeds meer opdrachtgevers – zoals aannemers, ingenieursbureaus, gemeentes, bedrijven en zorginstellingen – hebben een voorkeur voor duurzame beplanting. Immers, zijn daarvan de onderhoudskosten een stuk lager. Ook gaat onderhoudsarme beplanting een stuk langer mee.

Het vakkundige team van Allgroen bv legt in heel Zuid-Holland diverse combinaties duurzame beplanting aan. Dat doen we niet alleen in wegbermen, maar ook in stadsparken, plantsoenen, schoolpleinen, bedrijventuinen en in woonwijken. In 2020 hebben we als organisatie bovendien het CO2-Bewustzijncertificaat mogen behalen. Daarmee tonen we bovendien aan dat wij als organisatie onszelf ook actief inzetten om de gevolgen voor het klimaat te verminderen.

Bent u dus op zoek naar een duurzame uitvoerder van groen in uw omgeving? Allgroen bv helpt u bij ontwerp, calculatie, aanleg, onderhoud en nazorg. Zo bent u tijdens het hele proces snel geholpen. Ontdek meer over groenaanleg of groenonderhoud door een kijkje te nemen op onze website.

Wegbermen onderhoud aanvragen

Wilt u een onderhoudscontract bij Allgroen bv aanvragen, zodat uw wegbermen weer mooi en gezond worden? De vakbekwame hoveniers hebben jarenlange ervaring bij het onderhouden van allerlei soorten buitenruimten én bij wegbermen onderhoud.

Kom dus voor een prijs op maat voor uw situatie met ons in contact via de website. En vul daarvoor dit formulier in.