Waterpartij aanleggen

Wilt u een waterpartij aanleggen? Dan moet u zeker bij Allgroen bv zijn! Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten groenvoorziening, het aanleggen van waterpartijen, bestratingen en nog veel meer. Vraag gerust naar onze mogelijkheden, wij geven u graag alle nodige informatie!

Wij hebben een team van 45 ervaren medewerkers, die allemaal een eigen specialisatie hebben. Daarom kunnen wij uw project omtrent de waterpartij van A tot Z voor u managen. Wilt u hier graag meer informatie over? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag direct een offerte bij ons op. We zorgen er graag voor dat alle informatie voor u duidelijk is.

Waterpartij aanleggen. Dáárom kiest u voor Allgroen bv

Wij leveren niet alleen een goede kwaliteit dankzij onze ISO 9001 certificering, maar proberen dit ook zo duurzaam mogelijk te doen. Zo letten wij op onze CO2-uitstoot en investeren wij in machines die geluidoverlast en stank verminderen. We zijn zelfs de eerste groenpartij die in de Drechtsteden een Hybride autolaadkraan introduceerde. Hier zijn we ontzettend trots op. Dankzij ons machinepark in Dordrecht is het zeer voordelig om ook machines bij ons te huren. U ontvangt dan direct een ervaren machinist die de machine naar wens kan besturen.

Allgroen bv heeft veilig werken hoog in het vaandel staan. We zijn in het bezit van een VCA-certificaat. Onze medewerkers zijn hierbij in staat om bij een calamiteit direct in te grijpen. Zo kunt u als opdrachtgever vertrouwen op een veilige uitvoering van alle werkzaamheden in het project.

Een waterpartij aanleggen is daarom voor ons geen probleem. Hierbij kunt u denken aan een vijver, een fontein of een speeltuin met water. Dit doen wij zowel voor particulieren als voor gemeentes en scholen.

Neem contact op voor meer informatie!

Voor meer informatie kunt u uiteraard altijd bij ons terecht. We vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk te informeren over wat wij voor u kunnen betekenen. Daarnaast beantwoorden we natuurlijk ook graag al uw vragen. Wilt u liever direct met ons in gesprek over de mogelijkheden? Daarvoor plant u op de website een afspraak in. Direct een prijs opvragen is ook mogelijk. Via het offerteformulier wat u via de onderstaande knop kunt bereiken, kunt u een gratis en vrijblijvende offerte opvragen. Tot ziens bij Allgroen bv!