Gemeente Rotterdam bomen snoeien

Wilt u in de Gemeente Rotterdam bomen snoeien? Allgroen bv biedt niet alleen een professionele dienstverlening, maar ook een nauwkeurig resultaat. Dankzij onze vakbekwame boomverzorgers en European Tree Workers zijn uw bomen binnen de kortste keren weer gezond. Laaghangende takken, bladafval en gebroken takken kunnen voor veel overlast zorgen. Met een boomverzorger aan uw zijde voorkomt u overlast en houd u de bomen in goede gezondheid. Onze European Tree Workers zijn daarnaast ook in te zetten voor VTA-onderzoeken, waarbij we naar de algehele gezondheid van uw boom kijken.

We adviseren een boomgezondheidsonderzoek elke 2 – 3 jaar uit te laten voeren. En groot snoeionderhoud ieder half jaar. Wilt u meer te weten komen over boomverzorging en ‘gemeente Rotterdam bomen snoeien’? De medewerkers van Allgroen bv helpen u snel verder. Vul dit online formulier in voor een prijs op maat.

Boomverzorging. Dit voeren we voor u uit.

Bij boomverzorging komt veel kijken. Zo zorgen we voor het effectief snoeien en verwijderen van bomen. Onze boomverzorgers helpen u bovendien met het wegfrezen van stronken en stobben. Eveneens schakelt u Allgroen bv in voor het verplanten, verplaatsen of versnipperen van bomen.

Wanneer u interesse heeft in een VTA-inspectie komt de specialist van Allgroen bv bij u langs. De specialist voert een grondig visueel onderzoek uit en inventariseert de uitwendige kenmerken van interne mechanische defecten en symptomen van biotische of abiotische problemen. Daaropvolgend ontvangt u van ons een plan van aanpak om de gevonden problemen te bestrijden en/of op te lossen.

Al sinds 1982 komen we bij u in de gemeente Rotterdam langs om de bomen te verzorgen. Onze opdrachtgevers zijn niet alleen maar particulieren, maar ook bedrijven, scholen, zorginstellingen, gemeentes en woningbouwverenigingen. Allgroen bv is ISO-9001 gecertificeerd, heeft een VCA-certificaat en is aangesloten bij branchevereniging CUMELA.

Gemeente Rotterdam bomen snoeien. Geef uw verzoek door.

Wanneer u de boomverzorgers en European Tree Workers van Allgroen bv wilt inschakelen, neem dan contact op via de website. Binnen 7 werkdagen heeft u een offerte op maat binnen via de e-mail. U ontvangt eveneens gedegen advies over de status én gezondheid van uw bomen.