Hoge boom kappen

Allgroen B.V. is de partij als het gaat alle vormen van boomverzorging en verwijdering. Door onze deskundige manier van werken zorgen wij ervoor dat alle bomen in parken, bossen en tuinen optimaal tot hun recht komen. Boomverzorging is om deze reden dan ook een specialistisch onderdeel binnen de dienstverlening van Allgroen B.V.

Onlangs is bij een particulier een hoge boom gekapt. Onze collega’s zijn uitvoerig en veilig te werken gegaan. Bij de werkzaamheden zijn bijvoorbeeld ook twee hoogwerkers gebruikt om alles op rolletjes te laten verlopen.

Allgroen B.V. is een professionele speler op het gebied van groen, grond en infrastructurele werken. Vanuit Dordrecht zijn er dagelijks zo’n 45 medewerkers actief voor tal van opdrachtgevers. Bij ons geniet u van een effectieve projectbegeleiding, duidelijke werkomschrijvingen, heldere communicatie en korte communicatie lijnen.

Foto’s

Wilt u een opdracht aan ons doorgeven? Allgroen B.V. helpt u met veel vakmanschap verder. Kijk eens bij diensten of mail uw vraag of verzoek naar info@allgroenbv.nl. Ook kunt u meer lezen over onze andere projecten op onze website! Klik hier om onze recente projecten te bekijken.